logo

PRZEPISY
Z KARPIA


- Kiełbasa z karpia
- Filety w pietruszkowej panierce
- Karp z masłem ziołowym i ziemniaczkami
- Leczo z karpia
- Karp z piernikiem w sosie z czerwonego wina
- Karp po chińsku
- Karp w śmietanie czosnkowej

ZOBACZ

fot. Małgorzata Kujda © Stawy Milickie

PRZEPISY

Z JESIOTRA

ZOBACZ

fot. Małgorzata Kujda © Stawy Milickie

PRZEPISY

ZE SZCZUPAKA

ZOBACZ

fot. Małgorzata Kujda © Stawy Milickie

PRZEPISY

Z SUMA

ZOBACZ

fot. K. Kosowicz, M. Rajchelt / kaszamanna.com © Stawy Milickie

PRZEPISY

Z OKONIA

ZOBACZ

fot. K. Kosowicz, M. Rajchelt / kaszamanna.com © Stawy Milickie

PRZEPISY

Z KARASIA

ZOBACZ

fot. K. Kosowicz, M. Rajchelt / kaszamanna.com © Stawy Milickie

PRZEPISY

Z TOŁPYGI

ZOBACZ

VIDEO przepisy

Zobacz video-przepisy przygotowane m.in. przez Piotra Kucharskiego, Beatę Śniechowską, Michała Czekajło, Zbigniewa Koźlika.

zobacz

fot. Małgorzata Kujda © Stawy Milickie

PRZEPISY

Z AMURA

ZOBACZ

fot. K. Kosowicz, M. Rajchelt / kaszamanna.com © Stawy Milickie

PRZEPISY

Z SANDACZA

 

ZOBACZ

fot. K. Kosowicz, M. Rajchelt / kaszamanna.com © Stawy Milickie

PRZEPISY

Z LINA

ZOBACZ

VIDEO porady

Zobacz jak filetować karpia, jesiotra, suma, szczupaka. Niebawem kolejne video-porady.

zobacz

Historie kuchenne

Artykuły i porady kulinarne

czytaj więcej >

STAWY MILICKIE SA

Ruda Sułowska 20

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 38 47 110

(+48) 71/ 38 32 482

fax: (+48) 71/ 38 47 110 (wew. 25)

mail: biuro@stawymilickie.pl

NIP: 916-13-88-540

BIURO

Sułów, ul. Kolejowa 2

(I piętro, Bank Spółdzielczy)

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 38 47 110

BIURO WE WROCŁAWIU

Rynek 58, III p.

50-116 Wrocław

HOTEL NATURUM

Ruda Sułowska 20

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 75 90 888

tel.: (+48) 534 964 120

mail: rezerwacje@stawymilickie.pl

GOSPODA 8 RYB

tel.: (+48) 534 964 120

WYCIECZKI, FOTOSAFARI

tel.: (+48) 71/ 759 08 88

DZIAŁ SPRZEDAŻY
HOTELU NATURUM

mail: rezerwacje@stawymilickie.pl

Wszelkie prawa zastrzeżone © Stawy Milickie SA 2008-2015